Onze diensten

Loodgietersbedrijf A van der Veen is pas tevreden als u dat ook bent.

Bekijk wat wij doen
Sanitair plaatsing

Sanitair

Gaat u uw badkamer verbouwen? Grote kans dat er dan nieuwe sanitaire voorzieningen worden geplaatst. Zoekt u nog een loodgieter die uw sanitair kan verwijderen en plaatsen? Om zeker te weten dat uw sanitair juist wordt ge├»nstalleerd neemt u contact op met Loodgietersbedrijf A van der Veen. Wij leveren en monteren badkamers/wc/kranen en boilers. Wij bieden een breed scala aan producten. 

 

Ook verzorgen wij alle aanpassingen die nodig zijn voordat u uw nieuwe keuken laat plaatsen. 

 

Voor tegel en stuc werkzaamheden hebben wij betrouwbare partners waar wij mee samen werken.

Bitumen Dakbedekking

Is uw dak toe aan vernieuwing? Om lekkage en andere overlast te voorkomen, is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte staat is. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben. Om duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig.

Bij vervuiling of andere mankementen aan uw dakbedekking zijn er twee mogelijkheden: renoveren of vernieuwen. Bij vernieuwing van de oude dakbedekking en het aanbrengen van aluminium dakranden of zinken deklijsten is uw dak weer helemaal als nieuw met 10 jaar garantie. Bel voor een afspraak of een vrijblijvende prijsopgave.
Zink en loodwerkzaamheden

Lood- en zinkwerk

Heeft u een verstopte dakgoot? Wij kijken uw dakgoten en hemelwaterafvoer na om verstopping problemen en eventuele lekkages te voorkomen.

 

Wij zijn van mening dat het voor klanten financieel zeer wenselijk is om een jaarlijkse inspectie van goten en hemelwaterafvoeren te laten uitvoeren. Dit heeft twee voordelen, ten eerste worden de goten schoongemaakt waardoor verstopping wordt voorkomen. Ten tweede, lekkende goten, verrotte houten dakdelen worden in een vroeg stadium ontdekt waardoor herstelkosten aanzienlijk worden teruggebracht. Ook kan veel waterschade voorkomen worden bij veel sneeuw en vorst. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

 

Zijn uw goten aan vervanging toe, dat is voor ons geen probleem. Wij maken uw zinken dakgoten op maat. Bel meteen voor een afspraak of een vrijblijvende prijsopgave.

Loodgieter in Leidschendam

Gas, water en riolering

Wij vervangen en leggen gasleidingen aan vanaf de meter tot aan het gaspunt. Ditzelfde geldt voor de waterleiding, die vervangen wij of plaatsen wij vanaf de meter tot aan het waterpunt.

 

Rioleringen herstellen en het vervangen van standleidingen doen wij zo snel mogelijk om overlast te beperken.