top of page

Sanitair

Bitum Dakbedekking

Lood- zinkwerk

Gas- water en
riolering

Sanitair

Of u nu een verstopte afvoer heeft, een lekkende kraan, of een kapotte wc, wij zijn hier om te helpen. Onze ervaren loodgieters hebben de expertise en het gereedschap om elk sanitair probleem snel en efficiënt op te lossen.

 

Wij begrijpen dat sanitair problemen vaak onverwacht optreden en stress kunnen veroorzaken. Daarom streven wij ernaar om onze diensten zo gemakkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. U kunt op ons rekenen voor snelle respons, vriendelijke service en eerlijke prijzen.

malafide_loodgieter.jpg
bitumen-dak.jpg
Bitum dakbedekking

Bitumen dak, ook wel roofing genoemd, is een fijne en goede optie voor platte daken. Onze ervaren vakmensen weten goed hoe ze dit soort dakbedekking moeten leggen. Hiermee is uw dak goed beschermd tegen regen, sneeuw en wind en blijft het droog.

Lood- en zinkwerk

Of het nu gaat om het installeren van dakgoten, regenpijpen, of het repareren van loodslabben rondom uw schoorsteen, wij hebben de kennis en ervaring om het werk efficiënt en professioneel uit te voeren.

Onze loodgieters zijn goed opgeleid en hebben de benodigde vaardigheden om lood- en zinkwerk van hoge kwaliteit te leveren. We gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw project duurzaam en betrouwbaar is.

zink-en-loodwerk-450x415-1.jpeg
Riolering-qk4y60d389nlxugd1bm1h3tlaa9czxzvc8pw8tc90g.jpg
Gas-water en riolering

Onze ervaren loodgieters zorgen ervoor dat uw gas- en waterleidingen veilig en efficiënt worden geïnstalleerd. We werken nauwkeurig en volgens de geldende voorschriften, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en duurzame installatie.

 

Naast het aanleggen en vervangen van gas- en waterleidingen, bieden we ook diensten aan op het gebied van riolering. Of het nu gaat om het repareren van beschadigde rioleringen of het vervangen van standleidingen, onze loodgieters staan voor u klaar om snel en effectief te handelen, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt.

Mr, van der Tol

Mijn goten waren toe aan vervanging. Loodgietersbedrijf A van der Veen, is eerlijk, betrouwbaar en zeer vakbekwaam. Hele goede en snelle services.

Mvr, Oosterling

Wat een top services ik had een spoed klus en werd dezelfde dag nog geholpen

Mvr, Zuiderwijk

Pure vakmanschap, weet waar ze over praten en hebben meteen ons probleem opgelost.

Adres

J.S. Bachlaan 143

2264 WD, Leidschendam

Telefoonnummer

070-3279960

Email

Contactformulier

bottom of page